Fries Mannenensemble zondag 13 maart

Fries Mannenensemble zondag 13 maart
Het Fries Mannen Ensemble is een solistenmannenkoor, opgericht in de zomer van 2008 en staat onderleiding van dirigent Jan Brens. 

De leden komen uit verschillende plaatsen en we repeteren in Sneek.
Wij zingen religieuze liederen en worden regelmatig, in de provincie maar ook daar buiten, gevraagd om medewerking te verlenen aan concerten of reguliere- en bijzondere  kerkdiensten. 
Inmiddels zijn er van het ensemble vier prachtige cd’s uitgebracht.


Onze intentie is dat we Gods liefde en warmte willen overdragen op andere mensen door onze zang.
Wij zingen in principe gratis, maar we vragen wel een collecte of bijdrage voor een goed doel. Meestal is dit voor de werkgroep Nobody’s Child voor Sri Lanka maar we geven ook financiële ondersteuning aan andere goede doelen.

Wat houdt de werkgroep Nobody’s Child in?

Het Good Shepherd Convent, een klooster, in de stad Negombo, ongeveer 50 km ten noorden van de hoofdstad Colombo, herbergt een kindertehuis waar zo'n 30 meisjes wonen. Het verleden van de meisjes is getekend door (seksueel) misbruik, mishandeling en verwaarlozing. Deze kinderen kunnen niet meer terug naar huis omdat ze wees zijn of omdat de huiselijke situatie dat niet toelaat. De zusters in het klooster geven hen een liefdevolle verzorging. De meisjes ontvangen vaak voor het eerst in hun leven onderwijs. De werkgroep Nobody’s Child wil zorg dragen voor de continuïteit van het onderwijs aan deze meisjes. Onderwijs vergroot de kans op een volwaardige terugkeer in de samenleving. 

Leden van de werkgroep bezoeken regelmatig, op eigen kosten, het klooster waardoor het mogelijk is toezicht te houden op de bestedingen.

Voor informative kunt u terecht bij:
Jan Cnossen
Secretaris Fries Mannen Ensemble
j.cnossen8@kpnplanet.nl  www.FriesMannenEnsemble.nl
terug