Geslaagd en zonnig startweekend 2015 met het thema SAMEN …

Een zonnig startweekend!
Geslaagd en zonnig startweekend 2015 met het thema SAMEN …
Zondagmorgen was er een viswedstrijd bij de molen in Hantum voor de kinderen van de basisschool, en knutselen voor de allerkleinsten en voor degene die niet mee deden aan de viswedstrijd. Ondertussen werd daar koffie en fris geschonken.

Samen picknicken was het volgende onderdeel van het programma op het sportveld Yn 'e Bedelte wat ook weer voorbereid en verzorgd werd door verschillende enthousiaste mensen. Met veel plezier en gezelligheid werd ervan genoten met een grote groep van jong en oud.

Als afsluiting was er een kerkdienst in de Nicolaaskerk met het thema SAMEN…, met als voorganger pastor G.H. Visser uit Wâlterswâld. Door middel van een speciale handeling werd er door één van de kinderen het startsein gegeven van het winterwerk dat we samen met elkaar gaan doen, oud en jong en dat we niet zonder elkaar kunnen. Er werd een cheque aangeboden door de kinderen van de kindernevendienst, zondagschool en zondagsclub aan iemand die aanwezig was tijdens de dienst van het Ronald MacDonaldhuis te Leeuwarden, waar de kinderen een jaar lang hun collectegeld voor hebben bestemd. Waarover iets werd verteld.               
Verder werd er in de dienst spontaan meegewerkt door jong en oud.

Een  groot boeket met rode rozen stond in de kerk.
Voor  de oudere en zieke mensen  was er een rode roos met kaartje en tekst die daar werden bezorgd door vele mensen die aanwezig waren in de kerk.

De startdienstcommissie.
 
terug